Een beletterde bestelwagen zet u in de markt

U wil gezien worden. Meer nog, u wil dat men u kent en herkent als professional. Met uw gepersonaliseerde bestelwagen slaagt u daar wonderwel in. Een stijlvolle belettering of bestickering van uw camionettes werkt als een permanente mobiele reclamecampagne. Quickletter vult de vrije ruimte op uw bestelwagenpark uiterst snel en efficiƫnt in.

Als beletteringspecialist staat Quickletter graag in voor de belettering en bestickering van uw bestelwagen. Dit gebeurt steeds met een ontwerp op maat, aangepast aan de huisstijl van uw onderneming. Zo herkennen potentiƫle klanten u meteen, ook als u gewoon onderweg bent. Voor een toegankelijke prijs krijg je dus de kans om overal reclame te maken met uw bestelwagen.

Bereik duizenden passanten met uw reclame

Interesse om uw bestelwagens te personaliseren met het logo of de naam van uw onderneming? Wil u ook duizenden passanten laten kennismaken met uw merknaam en huisstijl? Contacteer dan snel Quickletter voor uw eigen bestelwagen met reclame.

Ontdek hieronder alvast enkele klanten die eerder kozen voor de bestickering of belettering van hun bestelwagens bij Quickletter. Wij zijn gevestigd in Roeselare, maar staan graag in voor de reclame op uw camionette in heel West-Vlaanderen. Ook voor reclame op andere voertuigen of elders in Vlaanderen kan u steeds een beroep doen op de professionele diensten van Quickletter.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.