Stoepborden: een warme uitnodiging

Trek de aandacht via een stoepbord. Vertel zo kort en krachtig waar u voor staat en wat u aanbiedt. Nodig passanten uit om een kijkje te komen nemen. Stoepborden zijn in een handomdraai binnen- en buitengezet. Een eenvoudig maar doeltreffend communicatiemiddel.

Het spreekt voor zich dat de stoepborden die wij aanbieden steeds waterdicht zijn en desgewenst ook gemakkelijk verplaatsbaar zijn met wieltjes. Zo kan u uw reclameboodschap kwijt op de plaats die u zelf wil. Bovendien kan je de posters in je stoepbord gemakkelijk vervangen, wat handig is om variatie te brengen in uw boodschap of eventueel een menu of weekaanbod in de kijker te zetten.

Geen interesse in stoepborden, bijvoorbeeld omdat de stoep te smal is en u passanten zou kunnen hinderen? Dan is het ook mogelijk om uw reclameboodschap te voorzien op een raambord. Dit kan duidelijk en mooi aangebracht worden op uw raam en zorgt voor een gelijkaardige zichtbaarheid.

Quickletter is gevestigd in Roeselare, centraal in West-Vlaanderen, maar staat graag in voor de plaatsing van stoepborden en raamborden in heel Vlaanderen. Aarzel dus niet om een beroep te doen op onze diensten.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie