Paal- en gevelbanner

Gevelbanieren of paalbanieren geven uw zaak extra cachet. Door de verticale richting creƫren ze een gevoel van sterkte en kracht. Sterkte en kracht die vervolgens met uw bedrijf geassocieerd wordt. Uw zaak staat er!

Niet alleen kan u bij Quickletter terecht voor een duurzame banner met bijhorend frame of reclamevlaggen, maar ook voor banners die gemonteerd worden op een paal of rechtstreeks op de gevel van uw bedrijfsgebouw.

Door de vele mogelijkheden om uw onderneming in de kijker te plaatsen, werken we bij Quickletter steeds met een ontwerp en voorstel op maat. Als experts kijken we eerst samen met u welke reclame het best bij het gebouw past. Daarna gaan we aan de slag met het grafisch ontwerp en tekenen we een voorstel voor u uit. Het resultaat: uw bedrijfsgebouw verdwijnt uit de anonimiteit en spreekt honderden potentiƫle klanten aan.

Via paalbanners kunnen passanten uw gebouw al van ver opmerken. Dit is uitermate geschikt als u zich bijvoorbeeld wat verder van de weg bevindt. Is de gevel van uw bedrijfsgebouw wel erg goed zichtbaar voor de buitenwereld? Dan is een gevelbanner wellicht aangewezen. Welke optie ook gekozen wordt, bij onze bedrijfsreclame op maat respecteren we steeds de huisstijl van uw onderneming, zodat uw paal- of gevelbanner een perfecte match is.

Meer weten over de reclamebanners – ook wel reclamebanieren genoemd – van Quickletter? Ons bedrijf is het gevestigd in Roeselare, in het hart van West-Vlaanderen, maar wij helpen u graag verder met bedrijfsreclame in het hele land.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.